укр рус

Монтаж підвісної стелі. Чотири важливі помилки

Монтаж підвісної стелі. Чотири важливі помилки

Створення підвісної стелі неможливо без зведення каркасної конструкції, яка забезпечує фіксацію в потрібному положенні листів стельового гіпсокартону.

Як правило, при зведенні каркаса використовують конструкції двох видів - металевий з оцинкованим покриттям і дерев'яний.

Останній вид застосовується досить рідко в ситуаціях, коли металевий профіль використовувати не можна.

Тому ми розглянемо помилки, які виникають при монтажі підвісної стелі на основі металевого профілю.

1. Найпоширеніший варіант підвісної стелі включає в себе профіль стієчний, за допомогою якого монтуються вертикальні стійки підвісної стелі і профіль направляючий, який є основою для споруджуваних перемичок між стоечними профілями.

Важливо: розмір стоечного і направляючого профілю повинен бути однаковим. Застосування різного розміру профілів веде до порушення жорсткості конструкції.

2. Щоб закріпити каркас на стелі застосовують спеціальне кріплення, який випускається в двох різновидах: для металевого і дерев'яного підстав ( «по металу» і по «дереву»).

Важливо: кріплення повинен відповідати матеріалу каркаса. Не рекомендується використовувати кріплення по металу в дерев'яних конструкціях і навпаки.

3. Підійшов етап монтажу гіпсокартону. Сильно продавлений гвинтом самореза стельовий гіпсокартон, як і виступає головка гвинта - найпоширеніші помилки кріплення.

Важливо: саморіз повинен бути "втоплений" в плиту гіпсокартону максимум на 1 мм нижче рівня картону.

4. Перш ніж панелі стельового гіпсокартону будуть закладені шпаклівкою, необхідно переконається, що лист не тільки надійно закріплений на металевому каркасі кріпленням для гіпсокартону, але також перевірити відсутність тріщин, здуття і відшарувань.

Важливо: стики гіпсокартонних листів необхідно проклеїти серпянкой - стрічкою з клейкою основою, яка запобігає появі тріщин на зашпакльованої поверхні.

Найважливіше! Не дозволяйте виконувати подібні ремонтні роботи любителям, які не мають досвіду в даних роботах, інакше монтаж буде виконаний неякісно. Уважно перевіряйте, як виконуються роботи, перевіряючи кожен момент поетапно. Якщо ж Ви робите ремонт самі, дотримуйтесь інструкції, шукайте інформацію і спілкуйтеся з досвідченими людьми.

Зворотний дзвінок
Viber
Telegram
Facebook
Instagram

Зворотний дзвінок